Jeg er freelance grafisk designer og illustrator, som vægter kvalitet og nysgerrighed højt. Ved mig får du resultater som er tilpasset dine behov og ønsker og sætter stor værdi i at processen er et godt og tæt samarbejde.

Jeg hedder Ellen Kirstine og har en baggrund fra Designskolen Kolding hvor jeg tog uddannelsen som cand. design i grafisk design. Jeg arbejder med store og små opgaver både inden for illustration og grafisk design.

Jeg bor sammen med min familie og kat på en nedlagt ejendom, der ligger imellem Vejle og Horsens, omgivet af den smukkeste natur.

Mine arbejdsmetoder variere lige fra at tegne i hånden med blyant, akvarelblyanter og male, til at tegne og arbejde på computer eller IPad. Jeg er nysgerrig og legende i mit udtryk og tager gerne imod nye udfordringer.

Jeg har erfaring med både tryk og web , er vant til at indhente tilbud og arbejde  sammen med programmører, fotografer m.fl.

Mine personlige designs er enkle, grafiske og analytiske. De skal kunne mere end blot at visualisere smukke ting; de skal også få modtageren til at tænke og fordybe sig.

Hvis du har spørgsmål eller overvejer du at starte et samarbejde, så tøv ikke med at kontakte mig igennem kontaktformularen eller skriv til mail@ellen-kirstine.dk.

Kontaktformular

    Kontakt info

    For spørgsmål om salg og samarbejde er du altid meget velkommen til at kontakte mig.

    Navn: Ellen Kirstine Stenbæk Jensen

    Instagram: ellenkirstinedk

    CVR-nummer: 26640431